• Kaasmaken
  • Tekenen
  • Koken
  • Muziek
  • Schapendrijven
Naast herderin van Mill is Marianne ook kaasmaker, en dit is een ambacht die zij graag deelt met haar gasten! Ben je op zoek naar een unieke beleving met vrienden, familie of collegas? Kom gezellig ouderwets kaasmaken op de Nieuwenhof!


35,- per persoon
(vanaf 8 personen)
De oude tibetaanse kunst van het mandala tekenen is een rustgevende vorm van meditatie en zelfreflectie, die ook bij de Belevingsboerderij mogelijk is. Deze bijzondere kunstuiting is uiterst geschikt voor een rustgevend uitje met uw collega's, maar is ook heel leuk voor jonge kinderen.


10,- per persoonIn 2017 kun je naast de nieuwe ' Aga workshops' ook de volgende kook-workshops reserveren:

'Op de Vuurpot koken'
Geniet van een warm vuurtje EN een heerlijke maaltijd door gezellig met zijn alle op een vuurpot een stoofpotje of een soepje te maken met de heerlijkste onbespoten groenten vers uit de moestuin van de Nieuwenhof - 17,50

Of maak samen 'Toffe Tapas'!
Wilt u toch liever een wat exclusievere maaltijd? Ook de tapas tafel maakt u met lokale producten uit het land van cuijk, en groente vers van het land! - 17,50

 


Ook is er de mogelijkheid een muziek sessie te boeken, die draaien om een van de volgende instrumenten:

De Djembe of de Klankschaal

Trommel er lekker op los of ontdek nieuwe klanken tijdens deze bijzondere en muzikale arrangementen:

25,- per persoon

De Nieuwenhof zal in de toekomst demonstraties en clinics organiseren voor de beginnende bordercollie-trainer en kinderen, die onder toezicht van de herder kunnen oefenen.

Maar let op!

Een hond en zijn baasje moeten uitvoerig getraind zijn in gehoorzaamheid om toegestaan te worden bij de schapen. Zelf, zonder toezicht, bij de schapen komen is een strafbaar feit, en wij vragen u dit in acht te nemen. Daarnaast zijn bordercollies en kelpis zijn de enige hondensoorten die getraint kan worden, en we laten absoluut GEEN andere honden toe.

Neem contact met ons op voor meer informatie!