• Kaasmaken
  • Tekenen
  • Koken
  • Muziek
  • Schapendrijven
Naast herderin van Mill is Marianne ook kaasmaker, en dit is een ambacht die zij graag deelt met haar gasten! Ben je op zoek naar een unieke beleving met vrienden, familie of collegas? Kom gezellig ouderwets kaasmaken op de Nieuwenhof!


35,- per persoon
(vanaf 8 personen)
De oude tibetaanse kunst van het mandala tekenen is een rustgevende vorm van meditatie en zelfreflectie, die ook bij de Belevingsboerderij mogelijk is. Deze bijzondere kunstuiting is uiterst geschikt voor een rustgevend uitje met uw collega's, maar is ook heel leuk voor jonge kinderen.


10,- per persoonIn 2017 kun je naast de nieuwe ' Aga workshops' ook de volgende kook-workshops reserveren:

'Op de Vuurpot koken'
Geniet van een warm vuurtje EN een heerlijke maaltijd door gezellig met zijn alle op een vuurpot een stoofpotje of een soepje te maken met de heerlijkste onbespoten groenten vers uit de moestuin van de Nieuwenhof - 17,50

Of maak samen 'Toffe Tapas'!
Wilt u toch liever een wat exclusievere maaltijd? Ook de tapas tafel maakt u met lokale producten uit het land van cuijk, en groente vers van het land! - 17,50

 


Ook is er de mogelijkheid een muziek sessie te boeken, die draaien om een van de volgende instrumenten:

De Djembe of de Klankschaal

Trommel er lekker op los of ontdek nieuwe klanken tijdens deze bijzondere en muzikale arrangementen:

25,- per persoon

Onder leiding van een organisatie psycholoog en recherchekundige kunt u met uw bedrijf een sessie Non-verbaal Schapendrijven boeken. Deze activiteit biedt u een verhelderend inzicht in uw omgang met uw collega's en natuurlijk een uiterst gezellig en uniek dagje uit!

Daag je liever wat vrienden uit, of ben je op zoek naar een leuke activiteit met de familie? Het non-verbale schapendrijven is ook te reserveren op een wat minder serieuze toon, zoals een variatie op een sportdag of zelfs als wedstrijdje!

- Neem contact met ons op voor meer informatie -